Головна Новини PRиєднуйтесь 2021 Як говорити мовою тіла, не промовляючи слів: кілька правил успішного спілкування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як говорити мовою тіла, не промовляючи слів: кілька правил успішного спілкування

Якісне невербальне спілкування, на думку Маргарити Січкар, є найпершим кроком на шляху до успішної комунікації

9 лютого 2021, 23:00 comments2399
Поділіться публікацією:








Аби досягати своєї мети під час спілкування і залишати у співрозмовника бажання, зустрітися з вами ще, достатньо опанувати кілька лайфхаків. Поради про те, як успішно говорити без слів дала успішний ресторатор та авторка кількох мотиваційних творів Маргарита Січкар в інтерв'ю "Коментарям".

Як говорити мовою тіла, не промовляючи слів: кілька правил успішного спілкування

Маргарита Січкар про мову тіла. Фото: https://facebook.com/msichkar

Мова тіла, або невербальна комунікація — це мова, якою говорять усі люди, незалежно від їх національності чи релігії. Більшість з нас використовує цей інструмент підсвідомо, навіть не усвідомлюючи, скільки всього цікавого розповідає співрозмовнику, не промовляючи ні слова.

"Як ти виглядаєш? Як від тебе пахне? Навіть коли ти підходиш до людини і сідаєш, вже відбувається комунікація", — пояснює Маргарита.

За її словами, схрестивши руки на грудях та закинувши ногу на ногу, людина закривається від комунікації та негативно налаштовує до себе інших.

"Чому нам важливо нахилятися в бік співрозмовника? Чому нам важливо тримати руки відкритими? Тому що це говорить про те, що я відкрита перед тобою. Цьому важливо і потрібно навчатися", — каже письменниця.

За словами Маргарити, страхи, які є у нас, створюють у нашому тілі певні блоки. Вона радить навчитися позбавлятися від цих блоків, адже для цього існує безліч способів та курсів.

"Запишіться на акторське мистецтво і вполюєте двох зайців: там вас навчать володіти тілом та мовою жестів", — зазначає Маргарита Січкар.

Окрім цього існує багато правил для успішного спілкування з колегами, партнерами та у звичайному побути, усі вони прості та доступні для кожного. "Коментарі" розповідали про те, наскільки важливою є емпатія до співбесідника, яка дозволяє вловити його настрій і зрозуміти почуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!