Головна Новини PRиєднуйтесь 2021 «PRиєднуйся»: портал «Коментарі» презентує новий спецпроєкт
commentss НОВИНИ Всі новини

«PRиєднуйся»: портал «Коментарі» презентує новий спецпроєкт

Секрети успішної комунікації, найнеобхідніші PR-лайфхаки й антикризові алгоритми комунікації для бізнесу - все це ви дізнаєтесь завдяки новому спецпроєкту "Коментарів"

9 лютого 2021, 15:00 comments2336
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" запускає новий спецпроєкт — "PRиєднуйся". Не секрет, що правильна комунікація може утримати на плаву бізнес під час кризових хвиль, тоді як відсутність комунікаційної стратегії топить навіть найперспективніших гравців на ринку. В рамках нового спецпроєкту ми разом із експертами сформулюємо основи сучасної комунікації та позначимо тренди, обов'язкові для використання в своїй роботі кожним комунікаційником.

«PRиєднуйся»: портал «Коментарі» презентує новий спецпроєкт

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

Так, діяльність комунікаційника досить багатозадачна й охоплює широкий спектр навичок. Потрібно і побудувати медіа-стратегію, і визначити, що і як буде транслювати бренд, і вирішити, які інформаційні канали для цього будуть використовуватися, і передбачити алгоритм дій на випадок форс-мажорів. При цьому теоретичні пізнання і володіння PR-термінологією не гарантують вам блискучий результат. Ознака справжнього професіонала — це грамотний і комплексний підхід. Будуть потрібні не тільки вузькопрофільні знання, а й погляд з боку — екології, сталого розвитку та сучасних трендів. Крім того, у фокусі будь-яких комунікацій сьогодні знаходиться соціальна складова, чим не варто нехтувати.

"PRиєднуйся" — це відповіді на найактуальніші питання: як компанії пережити "наїзди" конкурентів, як розвивати особистий бренд, в чому відмінність антикризової комунікації, як за допомогою PR вивести бізнес на новий рівень. Ці та інші теми порушені в інтерв'ю з відомими в різних напрямках бізнесу або громадських ініціативах людьми, за плечима яких чимало досвіду. Ексклюзивно для спецпроєкту порталу "Коментарі" вони відверто розкривають секрети власного успіху та діляться корисними лайфхаками.

Нагадаємо, стартувало нове опитування "Коментарів" і рейтингової платформи "Ratings.comments.ua". Встигніть віддати свій голос за найкращий в Україні ТВ-канал!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!