Головна Новини PRиєднуйтесь 2021 Навчіться розповідати цікаві історії: поради успішної комунікації від Маргарити Січкар
commentss НОВИНИ Всі новини

Навчіться розповідати цікаві історії: поради успішної комунікації від Маргарити Січкар

Це одне з правил, яке бере за основу в спілкуванні відомий громадський діяч, автор книг і екс-ресторатор

9 лютого 2021, 19:00 comments2554
Поділіться публікацією:








Роль спілкування в житті кожної людини неможливо переоцінити. Правильно вибудувана комунікація — запорука успіху не тільки в особистих починаннях, а й бізнесі, бо як вона, як ніщо інше, може утримати його на плаву під час кризових хвиль.

Навчіться розповідати цікаві історії: поради успішної комунікації від Маргарити Січкар

Маргарита Січкар - фото з відкритих джерел

Щоб навчитися правильно комунікувати в суспільстві, потрібно розповідати якомога більше історій про себе. Це одне з правил, яке бере за основу в спілкуванні відомий громадський діяч, автор книг і екс-ресторатор Маргарита Січкар. В інтерв'ю для "Коментарів" вона розповіла, що вміння розповідати цікаві історії — дуже важливе для побудови успішного спілкування:

"Розповідайте історії про себе. Це завжди цікаво. На цьому побудована будь-яка моя комунікація. Я завжди розповідаю історії. Адже історії відбуваються з нами в процесі. До речі, це прийом, який часто використовують спікери. Але іноді вони це роблять, маніпулюючи свідомістю. Я ж ділюся з аудиторією подіями, які тільки що відбулися. Наприклад, виходжу на сцену і кажу: "я ось приїхала до вас в місто, і перше, що сталося — я зустріла цю людину ..." і починаю розповідати реальну історію, не вигадану. Коли ти маніпулюєш, то тебе можуть піймати на брехні. і коли приходиш і в сотий раз розповідаєш, як ти когось зустрів, то люди, які слухали тебе в інших містах, думають: "та поміняй же ти платівку". Я знаю деяких спікерів , які використовують цей інструмент і хочу сказати — так не можна. Навчіться розповідати цікаві історії ", — поділилася з нашим виданням Маргарита Січкар.

Нагадаємо, що портал "Коментарі" запускає новий спецпроект — "PRиєднуйся" . В рамках нового спецпроекту ми разом з експертами сформулюємо основи сучасної комунікації та позначимо тренди, обов'язкові для використання в своїй роботі кожним коммунікаційщиком.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!